+306932474093 Παραλία Κοχυλάρι, Κως kefaloskite@yahoo.gr
hero image


 

Ιδιαίτερο μάθημα Kitesurfing στην παραλία Κοχιλάρι
Kohilari beach kite center - Ενοικιάσεις εξοπλισμού Kite Surf - Ενοικιάσεις SUP - Κως Ελλάδα

 

Ζήστε τη συγκίνηση του kitesurfing στην Κω και προσθέστε μια επιπλέον δόση αδρεναλίνης και ενθουσιασμού στις ελληνικές σας διακοπές. Ξεκινήστε ένα ταξίδι περιπέτειας με  kitesurf στην παραλία Κοχιλάρι, όπου μπορείτε να πετάξετε στα ύψη και να γλιστρήσετε, επιδεικνύοντας εντυπωσιακούς ελιγμούς στο kiteboard σας για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας.

◾ Αποκτήστε τις βασικές αρχές του kitesurfing υπό την καθοδήγηση ειδικευμένων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών.
◾ Γλιστρήστε χωρίς κόπο στην επιφάνεια του νερού, κατακτώντας την τέχνη του ελέγχου του kiteboard σας.
◾ Αφεθείτε στην απεριόριστη απόλαυση καθώς ο χαρταετός σας σας ωθεί προς τον ουρανό, αψηφώντας τη βαρύτητα με συναρπαστικό τρόπο.

Με βάση την εκτεταμένη εμπειρία μας, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας - είτε είστε αρχάριος, μεσαίος ή προχωρημένος μαθητής - η εξατομικευμένη διδασκαλία είναι ο ασφαλέστερος και ταχύτερος δρόμος για να γίνετε ανεξάρτητος kiteboarder. Προσαρμόζοντας την καθοδήγησή μας στις ατομικές σας ανάγκες και στο ρυθμό εκμάθησης, τα μαθήματα που χρησιμοποιούν αδιάβροχα ακουστικά και συστήματα ραδιοφώνου διευκολύνουν την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτή και μαθητή. Οι άριστα καταρτισμένοι, φιλόξενοι και πολύγλωσσοι εκπαιδευτές μας είναι εδώ για να μετατρέψουν κάθε μάθημα σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητα, τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα και μεθόδους.

Αφεθείτε στην επιτομή του ενθουσιασμού και της έκρηξης της αδρεναλίνης με το Kitesurfing στην Κω — μια απόδραση που πρέπει να δοκιμάσετε κατά την ελληνική σας απόδραση. Βυθιστείτε στη συναρπαστική αίσθηση του ξαφρίσματος πάνω από την επιφάνεια του νερού, που προωθείται από τη δύναμη ενός μεγάλου χαρταετού. Απολαύστε το κύμα αδρεναλίνης καθώς κατακτάτε την τέχνη των ελιγμών της σανίδας του σερφ. Υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών, κατανοήστε τις τεχνικές χειρισμού χαρταετού και αξιοποιήστε τις βέλτιστες συνθήκες ανέμου για να δημιουργήσετε εκπληκτικές υδάτινες παραστάσεις.

Η παραλία Κοχιλάρι, φωλιασμένη στην Κέφαλο της Κω, αναδεικνύεται ως ένα απαράμιλλο καταφύγιο kiteboarding στην Ελλάδα, διάσημο για τους δυνατούς και απαράμιλλους ανέμους της. Αυτό το καταφύγιο εξυπηρετεί θαυμάσια τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους πολεμιστές κυμάτων. Συνδυάστε χαλαρή κολύμβηση και ηλιόλουστη χαλάρωση με το πιο ηλεκτρισμένο θαλάσσιο σπορ που μπορείτε να φανταστείτε. Με μια ιστορική κληρονομιά, το Kohilari Kite Center αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ιδρύματα της περιοχής, συναρπάζοντας τους λάτρεις από όλο τον κόσμο.