+306932474093 Παραλία Κοχυλάρι, Κως kefaloskite@yahoo.gr
hero image


 

Kohilari beach kite center
Μαθήματα Kite Surf - Ενοικιάσεις Εξοπλισμού Kite Surf - Ενοικιάσεις SUP - Κως Ελλάδα

 

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες πλούσιας εμπειρίας στα θαλάσσια σπορ, θα ήθελα να σας παρουσιάσω την ιδέα μου για μια εξαιρετική εκπαίδευση στο kitesurf στην εντυπωσιακή παραλία Κοχυλάρι, ένα από τα απόλυτα σημεία στην Ελλάδα. Η παραλία αυτή βρίσκεται στον Κέφαλο της Κω και η επιφάνεια των ρηχών νερών την καθιστά ιδανική για αρχάριους, ενώ οι έμπειροι σέρφερ αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις στην περιοχή. 

Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τον σταθερό θερμικό άνεμο, γνωστό ως Meltemi, που φτάνει μέχρι και τα 25 κόμβους, ειδικά από Μάιο έως Οκτώβριο. Στο Kohilari Kite Center, δημιουργούμε ένα περιβάλλον εκπαίδευσης που εξυπηρετεί τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους σέρφερ. Η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού kitesurf καθώς και Stand Up Paddleboard επιτρέπει ακόμα και την απόλαυση των μερών χωρίς αέρα.

Σύμφωνα με την μακρόχρονη μας εμπειρία, ανεξαρτήτως από το επίπεδο εμπειρίας σας - αρχάριος, προχωρημένος, ή εξειδικευμένος - η ατομική εκπαίδευση αποτελεί τον ασφαλέστερο και ταχύτερο δρόμο προς το να γίνετε εξειδικευμένος kiteboarder. Η εξατομίκευση των μαθημάτων μας επιτρέπει στους εκπαιδευτές να προσαρμόζουν την καθοδήγηση στις ατομικές σας ανάγκες και ρυθμούς μάθησης. Τα μαθήματα με χρήση αδιάβροχων ακουστικών και ραδιοσυστημάτων διευκολύνουν την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτή και μαθητή. Οι υψηλής επάρκειας, φιλόξενοι και πολύγλωσσοι εκπαιδευτές μας είναι εδώ για να κάνουν το κάθε μάθημα μια αξέχαστη περιπέτεια. Η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητά μας, τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα και μεθόδους.

 

Προσφέρουμε επίσης ενοικιάσεις εξοπλισμού για έμπειρους αναβάτες που επιθυμούν ανεξαρτησία. Μπορείτε να ενοικιάσετε εξοπλισμό για 1 ή 2 ώρες, ακόμα και για ολόκληρη μέρα, επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορους τύπους και μεγέθη kitesurf. Η συλλογή μας ανανεώνεται ετησίως, προσφέροντας όλες τις καινοτόμες επιλογές. Χαρακτηριστικά όπως ελαφρύ άνεμο, φύλλο αλουμινίου, free ride, και wakestyle χαρταετοί είναι διαθέσιμοι. Επίσης, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ελαφριές σανίδες ανέμου, σανίδες σέρφινγκ, και σανίδες αλουμινίου.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές ενοικίασης και τις ειδικές προσφορές μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, καθώς οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με την εποχή και την ζήτηση.